Disable Preloader

GoldSa Su Bayii

GoldSa Su Bayii

GoldSa Su Bayii

Saka Hendek fabrikası, 2004 yılında faaliyete geçirilmiştir. Fabrikamız, yalnız Türkiye’nin değil Avrupa’nın da sayılı su fabrikalarından biridir. Üretim, ileri teknoloji kullanılarak el değmeden yapılmakta ve en yüksek hijyen standartları uygulanmaktadır. AB uyum yasaları çerçevesinde Sağlık Bakanlığı nezdinde çıkarılan “Doğal Mineralli Su” yönetmeliğine bağlı olarak 2007 yılında ilk doğal mineralli su ruhsatını alan Saka Sağlık Kaynağı, içerdiği doğal ve dengeli mineral yapısı ile yurt dışında tercih edilen bir marka konumundadır. Fabrikamızın yıllık üretim kapasitesi 1 milyar litredir. 2009 – 2010 yılları arasında fabrikamıza yatırımlarımız devam ederek, 1,5 yıl içerisinde 5 milyon dolarlık hat ilavesi tamamlanmıştır.2014 yılında da cam şişe su üretimine başlamıştır.

Saka Sağlık Kaynağı yurt dışı satışları için doğal mineralli su sertifikasını, 2005 yılında Avrupa’nın en önemli akredite laboratuvarı SGS Fresenius Enstitüsünden almıştır.
Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü tarafından 3 Yıldız Superior Taste Award’a 2011-2012-2013 yıllarında üst üste layık görülerek Kristal Ödül’ü almıştır.

Saka A grubu markalar arasında, sodyum diyetine uygun, sağlıklı bir vücut için ihtiyaç duyulan mineral düzeyi dengeli ve önemli bir sudur. Tamamen doğal olan Saka; kaynağındaki mineral değerlerini el değmeden şişelerine doldurmaktadır. Yurt dışında Saka; sahip olduğu PH seviyesi, kalsiyum ve magnezyum dengesi ile ulaştığı ve başarılı olduğu tüm ülkelerdeki performansını, artık iç pazar odaklı devam ettirecektir.

Yurt genelinde Edirne’den Hakkâri’ye hemen hemen her ilimizde bulunan Saka; tüketicilerimizi mineralli suyun faydalarını ve “Saka sağlık kaynağı” etkisini anlatarak mineralli su bilincini yükseltmek; yurt dışında elde ettiği itibarı, tüm tüketicilerimizle paylaşmayı ilke edinmektedir.

Bayilikle ilgili oluşacak yeni talepleri değerlendirerek, mevcut güçlü bayii teşkilatımıza dâhil etmek bizler için onurdur. Biz mevcut ve aramıza yeni katılacak olan bütün abonelerimize değer veriyoruz. Yeni aboneler kazanmak için çalışırken de, tüketici faydası ve insan sağlığını destekleyici bilgilendirme ve aktiviteleri ön planda tutuyoruz. Bu şekilde kampanya ve tanıtım faaliyetlerimizi arttırarak abonelerimizin ve tüm tüketicilerimizin bilinçli olarak sağlıklı ve dengeli bir hayat için tüketebilecekleri doğal mineralli suyu temin etmeyi arzu ediyoruz. Rakamlar bizler için halkımızın sağlığının söz konusu olduğu her konu ve zamanda, onların faydalı besin ve alkali su kullanımlarının artması ile anlamlı hale gelmektedir.

Sağlık Kaynağı Saka, ilk doğal mineralli su ruhsatı alan marka olarak, tüketicisine sahip olduğu hijyenik ve en son teknolojiyle ürettiği ürünlerini ulaştırmada daha etkin çalışarak daha fazla insanımızın mineralli su tüketimi ile yaşam kalitesini arttırmalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Türkiye’nin AB standartlarına uygun ilk doğal mineralli suyu Saka Su’dur. Doğal mineralli su; özü değiştirilmemiş, mineral yapısı mevsimsel değişikliğe uğramamış ve kaynağında temiz olan su demektir. Sakarya ilinin, Hendek ilçesinde bulunan Keremali dağlarından gelen Saka, 19 lt'lik ambalajıyla; Marmara, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz'de. “Saka doğallık ve sağlığı”, hızlı servis ve eğitimli dağıtım elemanları ile tüketicilerine ulaşıyor. Saka, 0,33 lt, 0,5 lt ve 1,5 lt'lik pet şişelerin yanı sıra 5 lt ve 10 lt’lik ambalaj seçenekleri ile market ve damacana bayilerinde satışa sunuluyor.

Saka, yıllık yüksek üretim kapasitesine sahip Sakarya fabrikasında, tarımsal arazilerden ve yerleşim yerlerinden uzakta en son teknolojiye sahip makinelerle, AB standartlarında ve % 100 hijyenik koşullarda üretim yapmaktadır. Saka, Avrupa’daki en hızlı şişeleme tesislerinden birine sahiptir.